
Leikkeleen verran
suomalaisuutta
Leppäpuun savu ei ole vain tuotantomenetelmä, vaan perinne, jota olemme vaalineet vuodesta 1966 lähtien.
Meidän sitoutumisemme laatuun ja kotimaisen lihan käyttöön näkyy ja maistuu jokaisessa tuotteessamme, tuoden esiin leppäpuun savun täyteläisen aromin.

TUOttEEMME

Lisää tuotteistamme

Savu on Reseptiemme Sydän
Kauhajoen Palvaamo Oy on käyttänyt savua tuotteidensa sydämenä vuodesta 1966. Aamuisin, kun avaan savusaunan oven, tiedän savun väristä ja tuoksusta, että erä on valmis ja tasalaatuinen. Tuotteemme saavat ainutlaatuisen makunsa aidosta leppäpuun savusta, hitaasti kypsytettynä perinteisessä savusaunassa.
Perinteen säilyttäminen vaatii sitoutumista. Lihan oikea kypsyminen edellyttää tasaista lämpöä ja jatkuvaa valvontaa, joka vaatii ammattitaitoa ja kokemusta. Kilpailu isompia toimijoita vastaan ei ole helppoa, mutta asiakkaamme arvostavat makua ja laatua, johon luotamme myös tulevaisuudessa.
Kotimaisen lihan käyttö on yrityksen peruskivi, josta emme tingi. Olemme ylpeitä saavutuksistamme ja tuotteistamme, mutta kehitämme jatkuvasti uusia ja maistuvia vaihtoehtoja asiakkaillemme. Mottonamme on "Priimaa ei yritetä, se teherähän", mikä kuvastaa sitoutumistamme laatuun ja asiakkaiden tyytyväisyyteen.